Nu cik tad ?

sestdiena, 2012. gada 14. janvāris

Vecā trauma


Šodien, lai arī nedaudz mīnusos vai tuvu nullei ārā, laiks laukā superīgs-spīd saulīte un vēja nav it nemaz. Devos uzskriet sestdienas treniņmaču Nunroyd parkā netālu no Leeds.Skrējiens 4.2km garumā ar veseliem 23kp, kuros šodien jāatzīmējas kontrolkartiņās. Visai liels mauciens, ko šodien laikam nemaz nevajadzēja mēģināt darīt. Skrienot uz 4kp jau sajutu nelielas sāpes labās kājas ahila rajonā (veca trauma). Pa vidu sāpes jau bija tādas kā ļoti ilgu laiku nebija bijušas un sapratu, ka tas noteikti nav labi :) bet tā kā distance nav pārāk gara, tad piebeidzu to. Visai smieklīgs gadījiens pie 16kp-visai strauji tuvojos vienam vecim, bet pie paša kp viņš tā kā ātrāk nokļuvis. Kompostieris viens, tad nu viņam tjip priekšroka. Vispirms viņš nevar to tā īsti satvert, tad sāk locīt vaļā savu saņurcīto kontrolkartiņu (es domāju nu bļin...) un tad vēl nevarot trāpīt savā rūtiņā tik nosaka "sorry mate .." :))) nu tuvu 10 sekundēm viņam prasīja tā atzīmēšanās kamēr es jau biju paspējis visai labi atpūsties :) .
Britu čempis sprintā un vidējā tuvojas straujiem soļiem, bet man kāja galīgi neforši šobrīd jūtas. Sajūtas dalītas-šķiet ka nestartēt būtu stulbi jo čempis tepat netālu un pie tam sprintā ( pieteikties jau noteikti pieteikšos), bet no otras puses ja nespēšu neko izdarīt, lai paliktu labāk, tad vai nu nebūtu prātīgi vispār startēt, vai arī nāksies tūristu tempā kruīzot pa distanci .... :((
Nāks tuvāk manīsim. Ir jau arī visai iespējams ka uz Britu čempi atbrauks abi esošie pirmo divu vietu ieguvēji LV čempī sprintā :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru