Nu cik tad ?

svētdiena, 2012. gada 8. janvāris

Kaut kas neštimmē.


Šodien devos Middleton Park, kur notika mūsu kluba rīkotās sacensības, lai paorientētos un iespējams nopelnītu kādus ranga punktus. Sacensību centrs bija ierīkots pie... zirgu staļļiem :) Visai oriģināli jāsaka-aromāts un halle ar smilšu paklāju zirgu izjādēm turpat aiz loga kur pārģērbos. Ierados perfekti uz pašām beigām, un izrādās ka šodien bija dikti daudz skriet gribētāju, jo man pat ierodoties startā nebija kartes manai izvēlētajai distancei (organizatori gan veikli sadabūja).
Mērķis šodien bija maksimāli koncentrēties uz o-tehnikas izpildi un nepieļaut lielas kļūdas-tas principā izdevās, jo neatminos nevienu vērā ņemamu kļūdu, ja nu vienīgi mazas mazītiņas bakstīšanās. Distanci gan uzsāku visai ātrā tempā un bez kļūdām, bet vēl arvien bija jūtamas nelielas muguras sāpes, kuras sajutu pirmoreiz Magnētā Garkalnē otrajos ziemassvētkos un arī ceturtdien skrienot treniņu jutu. Kaut kad īsi pirms 10kp pat apstājos, jo etaps veda pret kalnu un tajā brīdī prasījās apstāties un pastaipīt,palocīt muguru, jo jutu jau krietni vairāk kā sākumā. Labi ka turpinājumā bija visai līdzena skriešana jo tad tās sāpes brīžiem tikpat kā nejutu vispār.
Kad finišēju un man iedeva rezultātu izdruku biju nedaudz pārsteigts ieraugot šā brīža līdera rezultātu uz šo 8.1 km distanci -42:17. Bet tad mani distanču plānotājs rižiks nomierināja, ka tas ir Oli Johnson uzrādītais laiks. Tad jau man vaigs bija nedaudz priecīgāks, jo tik daudz viņam nezaudēju, ņemot vērā šodienas sajūtas skrienot-muguras sāpes un reāli brīžiem šķita ka galīgi neripo uz priekšu un ir grūti skriet it sevišķi pa zirgu izmīdītajām pļavām.
Interesanti bija kad mājās mēģināju uzlikt uz kartes savu GPS ceļu-galīgi kaut kas neštimmēja-ja uz pirmo kp, kur ļoti izteikti var redzēt, kur esmu bijis kp, nobīde bija vien 5-7sek, tad uz nākamajiem jau bija ap 30sekundēm. Labs piemērs bija 6kp kur ļoti labi atceros, ka ieskatījos pulkstenī un tas rādīja 16:52, bet uz lapiņas 17:21. Tāpat arī pie 15kp atceros vēl skrienot pa ceļu uz 14kp pie sevis izdomāju ka 15kp vajadzētu paņemt līdz 40min, kur tad īsi pirms kp iemetu aci laikrādī un tas rādīja 39:55 pret lapiņas 40:26. Kaut gan 14kp bija pēkšņi vienīgais, kur laiks splitos sakrita ar vietu kur GPS saka ka esmu paviesojies 14kp. Un pēc 15 kp atkal jau novirzes, bet finiša rezultāts ta sakrīt(parausta plecus).
Šodienas rezultāti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru