Nu cik tad ?

otrdiena, 2012. gada 3. janvāris

Pirms un pēc


Pirms Jaunā gada un ziemassvētku brīvdienām bija viens nakts mačiņš slavenajā Golden Acre Park, kur bija izvēles distance. Mans mērķis jau krietni pirms šī pasākuma bija neatkarīgi ne no kā ņemt visus kp. Pirms starta bija zināms, ka būs 2 apļi, tāpēc arī šķita, ka ir visai reāli paņemt visus kp 45minūtēs, kas arī izdevās-ar 20 sekunžu rezervi :) un vēl viena uzvara šajā parkā :)) kopumā jau 4tā (un viena otrā vieta-tāda ir mana bilance šajā parkā)
Pēcāk ziemassvētki un visi no tā izrietošie labumi mājās :) Un protams ka bija arī jāpaorientējas pa LV mežiem. Tādēļ otrajos ziemīšos devos uz Garkalni, kur ir būts kaut kad stipri pasen, bet tāpat zināju ka sagaida visai ātrs skrējiens. Bet ka tik ātrs priekš manis... nebiju domājis, ka spēšu 9.6km distanci veikt 47minūtēs. Kļūdas šeit pieļaut bija grūti, tik mazas neprecizitātes, kur droši vien ka vairāk kā pusminūti nomest varbūt sanāktu, ko lieliski apliecināja faktiskais noskrietās distances garums-bija vien nepilnus 250m garāks.

Par cik jauno gadu ar draugiem sagaidīju 30.decembrī, tad 31.dec. sēdēju mājās, izdzēru divas glāzes šampja un 1.janvārī devos uz mežaparku, kur Jauno gadu uzsāku pa meža takām. Skrēju otru garāko distanci sakarā ar to ka ierados jau 20 minūtes pēc nolikumā noteiktā starta signāla pēdējā pīkstiena. Šo distanci izdevās uzvarēt, kaut pats sākums, nebija diez cik pārliecinošs. Tur daļa vainas jāuzņemas organizatoriem :)) kuri man piešķīra paraugkarti, kuru braucot mājās pētot secināju ka kp ir iedrukāti ar nobīdi :) Tādēļ 3kp meklēju pie mikropaugura nevis ielokā . Bet visā krāšņumā bija ļoti feini gadu noslēgt ar visai pieklājīgā ātrumā veiktu skrējienu un gadu uzsākt ar vairāk kā apmierinošu skrējienu.
Veiksmīgu visiem pūķa gadu ! ! !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru