Nu cik tad ?

ceturtdiena, 2012. gada 16. februāris

Alpu virsotnes


Jāuzraksta tak beidzot nedaudz kaut kas par pagājušosestdien notikušo YHOA night league pēdējo posmu.
Pēc darba ar Anglijā labāko orientieristu no Smiltenes devāmies uz nakts maču. Shēma kā no vilciena stacijas nokļūt mums vajadzīgajā vietā bija papētīta tā pavirši, bet nojausma virzienam bija. Andis telefons ar kaut ko gļukoja ar virziena pareizību. Uz sacensību centra vietu bija jākāpj Tādāāāāā kalnā... man šķiet ka vismaz kilometrs un visu laiku uz augšu un pat visai stāvs :). Divreiz apstājāmies lai mēģinātu tel. kartē saprast vai esam uz pareizā ceļa. Izrādās bijām vnk perfekti uz pareizā un šķiet taisnākā ceļa no stacijas nākot, jo kad beidzās kāpums bija arī sacensību centrs klāt.
Par pašu distanci tur diži daudz ko nav stāstīt. Apvidus- atklātas teritorijas ar viršveidīgajiem augiem, nedaudz sniega paliekas, pāris klintiņas un taciņas.Redzamība-ar manu lampu ļoti vāja.Konkurence- kā vienmēr. Formāts-izvēles distance ar 45min kontrollaiku. Laika apstākļi-ciešami.
Par cik kādu laiciņu(dēļ sāpēm kājā) nav skriets (tiek mīti pedāļi), tad negribot dikti dēļ šāda mača sačakarēt ko vairāk tika jau iepriekš nolemts ka skriešu, bet neforsējot, tā teikt lai nejūt sāpes kājā. Tas principā izdevās. Pēc distances nonācu pie secinājuma ka lai veiktu šo distanci labāk vajadzēja krietni vairāk turēties uz taciņām, jo tur man ātrums tomēr bija krietni lielāks, jo līdz ko es novirzījos no takām man ātrums kritās strauji, jo redzamība krasi pasliktinājās. Un būtu savācis krietni vairāk KP (arī distanci nedaudz citādāk saplānojot) rezultāti
Bet visā visumā OK pasākums. Pēc šī mača šķiet kopvērtējumā jau otro gadu pēc kārtas Andim sakrita visi apstākļi un izdevās noslēgt šo seriālu TOP3 un jau otro gadu pēc kārtas divi LV raneri iekļuva TOP3 :)
Šonedēļ tiek mīti pedāļi un cilāti svari. Sestdien jānobalso pret slāviem un svētdien (cerams) jādodas uz Compass sport cup kvalifikācijas skrējienu. Un Britu čempis ar tuvojas straujiem soļiem, vēl tik bik vairāk kā mēnesis palicis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru