Nu cik tad ?

ceturtdiena, 2012. gada 13. decembris

Novembris

Jāuzraksta tak kas labs sadarīts Novembrī :). Nu nekā jau diži laba laikam nebija,bet nu tomēr. 3.Novembrī rīta pusē devos uz Līdsu,kur Richard Foster rīkoja sestdienas treniņmaču Leeds universitātes apkaimē,kur pirms gada notika Fat Rascal sprinta gonka ar iedzīšanu. Distanci neklapēju uz pilnu,bet pa kādai muļķīgai kļūdai tāpat sanāca. Pēc finiša Ričardam palīdzēju novākt daļu kp,tā ka sanāca tāds samērā normāls treniņš. Tad kopā ar to pašu Ričardu devāmies vispirms uz viņa mājām,kur iedzērām tēju un devāmies uz YHOA night league 1.posmu,kuru šogad organizēja SYO.un notika tas pērnā gada Britu čempja garās distances kart ē. Par šo maču bija daudz dažādas atsauksmes-lielākoties ne visai pozitīvas. Pašam ar palika atmiņā ar neko pozitīvu.Jau ceļā uz 1.kp skrienot pa ceļu uz leju diezgan smagi pagriezu kreisās kājas potīti.Pirmie divi kp kā daudzi izteicās priekš šāda līmeņa mača bija daudz par sarežģītu priekš nakts distances(var jau būt,bet es domāju ka ja man būtu normāls lukturis,tad vismaz uz otro kp nebūtu tik lielu problēmu). uz 3kp ar kaut ko tur vandījos pa kp rajonu bet dēļ vājās redzamības neko nevarēju saprast,līdz pavisam nejauši punktam uzdūros.4kp rajons dabā izskatījās pavisam citādāk nekā kartē zimēts,turklāt kp nebija gluži tur kur viņam jābūt un vēl labāk ka SI stacija nebija :). Uz 5kp skrēju kopā ar jauniešu spīdekli Zack Field un kp smuki atradām,tad viņš no manis ar savu prožektoru viegli aizbēga(man nebija spēka) un 6kp jau meklēju ar citiem kompanjoniem.Par šo kp ar bija daudz diskusiju un šķiet ka tas ar nebija īsti riktīgā vietā?? 7ais lai arī tāds viltīgs priekš nakts,tomēr atradu labi,tāpat kā 8 un 9kp. 10kp arī problēmas nesagādāja,bet uz 11 jau sākās jautrība-pārskrienot lielo ceļu domāju skriet virzienā līdz atduršos pret mūrīti-long story short-dabā bija divi pabrangi ceļi,kuru kartē diemžēl nebija.12ais tāds peldošs bet daudz laika tur neatstāju.toties uz 13kp "iepeldēju" velns zin kur. škiet ka 14kp rajonā arī nebija riktīgi ar taciņām-divreiz gāju uz kp no vienas un tās pašas vietas un kaut kā šķita ka tās taciņas tur nedaudz vairāk kā kartē.15-no problem. uz 16kp skrienu-šķērsoju vienu taciņu,tad otru un nu var sākt meklēt to klajumiņu... atradu,bet kp nav. pat pēc attālumiem sakrita ka tam jābūt īstajam klajumiņam,bet kp bija novietots kaut kur ko īsti nevar nosaukt par atklātu vietu,vismaz ne salīdzinājumā ar to ko es pirms tam atradu. Beigas jau formalitāte,kaut uz pēdējo kp skrienot caur zaļi strīpoto kājās sāka raut krampjus. Distancē tika pavadīts sasodīti daudz laika,un pēc šāda mača bija  visai dalītas izjūtas par nakts mačiem šosezon :) iespējams ka kaut kur uzskriešu,bet ļoti iespējams ka atstāšu visu uz dienas mačiem.



18.novembrī LND,devos uz Ilkley,Middleton woods,lai uzskrietu AIRE rīkotajā vidējā distancē. Šoreiz 5.6km un veseli 30kp. Distance kā jau ierasts divās daļās,jo karte samērā maza. Iesāku labi,pat pats biju pārsteigts ka uz 1kp 1laiks,bet uz 2kp jau kaut ko neiebraucu,laikam dēļ mazā mēroga-1:5000. Lielu daļu distances man bija kompanjons,kurš vēroja manu muguru,apvidus bija diezgan dubļains-skriet pret kalnu bija grūti,jo meta atpakaļ,skriet no kalna bija nedaudz bīstami,skriet pa nogāzi arī bija ne vieglākais uzdevums un ceļi bija viena normāla dubļu vanna. Kļūdas bija,bet ne anormālas.bija viena diezgan dumja kļūda,kur mans kompanjons aizmuka uz brīdi no manis,jo šķērsojot lielo ceļu nez kāpēc domāju ka to daru pa citiem vārtiņiem. Visu distanci principā bija sajūta ka esmu arī diezgan lēns,bet beigās tik daudz nemaz nezaudēju. Un prieks bija par to ka etapos kas bija pret kalnu man bija diezgan labi starplaiki.Rezultāti 

6 komentāri:

  1. Veci, laba sprinta karte :) Jābrauc būs pie tevis treneties un pie reizes tevi japatrenē :)Kā vispār iet, kā Pakistānietes jūtās?

    AtbildētDzēst
  2. Jūū,tā Leeds Universitātes karte ir patiešām laba.Vietām visai sarežģīta,jo vairākos līmeņos. Šobrīd cenšos audzēt formu,lai uz Britu čempi Anda pusē aprīlī būtu labākā formā kā šogad un iespējams aizsniegtu finālu:)

    AtbildētDzēst
  3. ooo to karti no britu čempja atceros, man šķiet ka es tur tieši uzraku, kur jums naktī bijis 1. un 2. kp, tur tak dienā jau bija grūti ko saprast.
    eu ja jau visi dzen baigās formas, tad uz JK stafeti jātaisa tīms, es kā enkurs 2. etapu, jums jāizlozē 1. un 3. etaps ;)

    AtbildētDzēst
  4. Uz JK stafeti ? vai ta tas nav kaut kur tālu tālu ? kam mums :) ?

    AtbildētDzēst
  5. JK notiek Readingā, netālu no Londonas, Artūram ir doma ierasties uz WRE eventu, tā ka jātaisa latviska stafetes komanda 4. dienai!

    AtbildētDzēst
  6. Nu tās jau kaut kādas brīvdienas vai ne? Lieldienu ? WRE ar nav slikta doma he:) un stafetes tad jau ofic :D

    AtbildētDzēst