Nu cik tad ?

sestdiena, 2011. gada 5. februāris

Treninjdistance

Sodien netaalu no Leeds centra -Temple Newsam, kur veel pavisam nesen (janv. saakumaa) norisinaajas muusu kluba riikotas britu ranga sacensiibas, bija airenteers ziemas o-ligas posms, kursh gan vairaak kaa treninsh. Kaa raxtiits nolikumaa, tad garaakas distances ( hard :) ) ir 4-4.5km... Man jau gan skjita ka shajaa kartee var arii garaaku distanciiti uztaisiit, jo nav baigie kalni, un arii karte to pilniibaa atljauj, jo jau piemineetajas sacensiibas bija 8km un bez nekaadiem krustu skjeersu.
Andis izveelejas ne to garaako distanci (deelj kaajas traumas), kur pirms vinsh starteeja veel fiksi uzjautaaju cik tad gara ? = 3.1km. Kad biju mazliet iesildiijies un.... aizpildiijis kontrolkartinju ! un bija pienaacis mans laiks starteet.. nospiedu pulkstenim pogu pakjeeru karti un uz blaavaas kartes meegjinaaju atrast sameera blavo iespiesto distances saakumpunktu. Kad tas izdevaas, tad skrienot uz pirmo kp iemetu aci uz kartes uzdrukaataja legjendaa... 5.2km - labs, buus taada videeja distance, un 11kp - tikai !!! Liidz 8kp principaa ideaali, ja vien max.20 sek. kljudas. Uz 9.kp kaada 5sek kljuda aizskrienot pa nepareizo tacinju, bet aatri dabaa ieraugot kp kluudu izlaboju. 10kp nekadu probleemu. Un tad jau tik viens kp palicis... un protams savs kljuudu procents tak jaasavaac... it kaa jau ne daudz - bik vairaak par minuuti, bet kaapeec? Skjiet pieljaavu to kljudu par kuru atceros Ieva Shusta reiz stastija, ka ja reiz esi izleemis kaa veikt etapu jau pasha ta sakumaa, tad NAV ieteicams to skrienot mainiit.... kur nu veel 2 reizes. Biju ieplaanojis skriet pa celinju, bet tad jau skrienot pa to izdomaaju ka buus paarlieku liels liikums, taapec parleecu paar dzelonjdrashu zhogu, un pa pljavu skriet sliipi pa kalnu augshup. Un jau atkal, biju izleemis, ka skrieshu maximaali tuvu kp savienojoshai liinijai un paari zhogam uz kp. Nez kaapec taadu visai biistamu lecienu paar dzelonjdraatim shaada treninjmachaa atkaartot negribejas, tapec izlemu uzskriet mazliet augstaak kalnaa un pa vartinjiem laukaa. Tas skjiet man ari nojauca visu, jo laikam jau biju iztelojies, ka kp njemshu skjersojot zhogu un mazliet no cita lenjka... Bet vispar jau jaakoncentreejas vairaak uz to ko dari :) un tad jau bija finish.... mmmm... kadi 400m vai pat vairaak. Finisheeju un plkst. uzraadija laiku, kas man skjita ka nav galiigi slikts - 29:15, bet protams bez kljudas un skrienot sacensiibas tas noteikti buutu daudz tuvaaks 25min, bet .... tas lai paliek sacensibam :) Results.
Riit tieshi uz taadam arii doshos. Apvidus skjiet solaas buut akmenjains (Brimham rocks) peec nosaukuma un nolikuma spriezhot, un kalnains. Cik gara distance gan veel nezinu, bet zinu ka garaakajai buus 32kp !! un pieteicies ir arii Oli Johnson :)
Paciinisimies :) centiishos vijnjam nezaudeet tik daudz kaa pagajusho svetdien .

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru