Nu cik tad ?

sestdiena, 2011. gada 26. novembris

AIRE vīkends.

Pagājušo nedēļas nogali bija 2mači, abi mūsu vietējā kluba organizēti.
Vispirms sestdien bija jaunās sezonas YHOA nakts līgas 1.posms , kur pagājušo gadu izdevās iegūt 1.vietu :). Iepriekš šajā vietā (Temple Newsam) bija būts divreiz, bet šoreiz atšķirībā no iepriekšējām reizēm distances veda pa vēl iepriekš neskrietām vietām, proti-golfa laukumiem. To uzzinot šķita, ka būs baigais mauciens, bet šis priekšstats izrādijās pat ļoti mānīgs :)). Tāpēc arī šoreiz distanču parametri(7.3km) bija krietni iespaidīgāki kā pagājušogad, kad bija 4-5km distances. Kļūdas tika pieļautas praktiski uz visiem kontrolpunktiem, uz dažiem pat diezgan palielas, lielākoties tādēļ, ka vājš man apgaismojums un kontrolpunktiem nav atstarotāju. Viens etapa laiks(6kp) mani gan krietni pārsteidza skatot splitus.Tur diezgan pamatīgi izķemmēju zaļo meklējot to klajumiņu-atstāju vismaz 1-1.5min, bet 2.laiks. Acīmredzami to punktu visi raka :). Uz beigām gaisma arī jūtami blāvāka palika.Bet tas gan ātrumu uz pļavām neietekmēja, bet ko gan tas deva, ka pa golfa laukumiem nesos, ja pēc tam punktus labi raku:). Rezultāti ne visai iepriecināja,bet tāda nu ir nakts orientēšanās.Routegadget.
Svētdien no rīta devos uz nākamo maču, jeb dubļu balli. Pamatīgi cūku rakumi vienā no šīs dienas divām kartēm.Tur kaut kādas apvidus motoautotrases. Izvēlējos (šķiet pirmo reizi Anglijā) skriet īsāku distanci nekā iespējams. Tas dēļ tā, ka pēc tam jādodas novākt daži kp un gribējās pamēģināt kādus ranga punktus var nopelnīt skrienot īsāku distanci, kuru varu veikt ar lielāku ātrumu nezaudējot to uz beigām. Tiesa gan uz pašām beigām kājas sajutās mazliet vārgas, bet tās jau tiešām bija pašas beigas. Visu distanci principā izdevās skriet visai apmierinošā tempā.Vienīgo vērā ņemamo kļūdu pieļāvu uz 12kp, bet pārējo distanci veicu samērā labi tehniski(man jau šķiet ka nebija īpaši kur kļūdīties). Skrēju arī visai relaksēti, kas deva pārliecību par to ko daru mežā, tas varētu gan būt dēļ tā, ka zināju, ka šajā distancē šajā dienā man vajadzētu būt ātrākajam skrējējam un zemāka vieta par pirmo tiks uzskatīta par totālu izgāšanos :). Rezultāti spliti routegadget . Beigu beigās nopelnīju diezgan labus ranga punktus, bet nez vai tik drīz skriešu kādu īsāku distanci kā iespējams, ja nu vienīgi kādu speciālu mērķu vadīts.
Pēc nelielas salšanas un dažu "izturīgāko" skrējēju gaidīšanas devos novākt 13kp, kas bija tālākajā mežiņā.Atpakaļ diezgan pasmagi stiept bija :). Bet visā visumā patīkama nedēļās nogale orientējoties. Paldies klubam !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru