Nu cik tad ?

trešdiena, 2011. gada 12. janvāris

Skreejiens ieksh Temple Newsam

Ziemassvetki un jaunais veiksmiigi un visai labi pavadiits un sagaidiits Latvijaa, un nu jau atkal atpakalj UK, kur nu tik orienteeshanas karuselis uzsaak aktiivakos apgriezienus. Sestdien bija pirmais paarbaudiijums pa nakti, un naakamajaa riita UK ranga machs, par kuru tad arii ir staasts.

Laiks sveetdien no riita bija vienkaarshi super-sauss, saulains, tik bik veejains, bet tas netrauceeja. Peec sestdienas nakts macha bik kaajas jutu, jo sanaaca saskriet paaris horizontaales, bet kad iesildiijos, skjita ka skrienas tiiri viegli. Uz 1.kp nekaadu probleemu. Uz 2.kp saakuma nevareju iisti saprast to murshkuli jo kp savienojosha liinija bija ljoti tuvu citiem kp un dazhadiem objektiem, kas skrienot to saakuma padariija gruutak uztveramu. Pa vidu etapaa nogriezos pa vienu celinju, kur galiigi nevajadzeeja. Laikam tajaa briidi bija doma, ka esmu mazliet taalak un ka vareshu izskriet cauri tai pljavai. Par laimi daudz uz to nezaudeeju. Skrienot uz 4.kp sajutu jau nelielu smagumu kaajaas, bet vismaz 4 un 5 kp njeemas labi. Uz 6.kp pieljaavu muljkigu kljuudu, izskrienot atklaataja teritorijaa mazliet apjuku, un it kaa saprotot, ka taa nav taa ko man vajag un kur punkts atrodas, tik un taa leenam virzijos uz priekshu, liidz saprotot, ka nav labi un naacas griezties rinjkii, jo tas zaljais bija absoluuti necaurejams. Kaada pusminuute tika atstaata. Uz 7.kp no nepareizas puses izvelejos ieiet kp. 8.kp nekaadu probleemu. Toties izgaaju no punkta mazliet nepreciizi un apjuku, jo kaut kas neshtimeeja-golfa laukumi, kas route gadget kartee ir,bet manaa kartee nebija. Atri gan sapratu, kur esmu, bet deelj sanaaca etapu veikt ne gluzji kaa iecereets. 10.kp -skreejiens pa celju. uz 11.kp viss liidz kp rajonam labi, bet uzreiz neieraudziiju kp un mazliet paskreeju garaam, bet tik mazliet. Uz 12.kp desoju virzienaa diezgan preciizi, bet kp zaljajam bija preteeja pusee, taapec uzreiz neieraudziiju un novirzijos pa kreisi, liidz sapratu ka esmu pie zaljaa, kas stipri lielaaks, un kad pagriezos sava kp virzienaa, tad punkts bija redzams jau pa gabalu. 13.kp desojiens lejaa pa kalnu. uz 14 pa celju :) . pirms 15.kp bikinj saminstinaajos. 16.kp easy, taapat 17.kp. Uz 18 kp raustiishanas pa vidu. Uz 19.kp - liidziigi. Nu 20 kp... bljin, deelj tiem stulbajiem rozhveidiigajiem augiem noraavu uz aciim kadas divas reizes, jo tie suudi taa normaali meedz iekjerties biksaas un ja pats turpini rauties uz priekshu, tad biezhi rezultaats ir ... logjisks. Visas kaajas un bik arii rokas saskraapetas. Taalak jau probleemu nebija un viss bija gludi liidz pat finisham.
Kaa jau vienmer- vareeja gludaak un tiirak, bet nu kaa ir taa ir. Sagurums bik bija kaajas. Shis bija mans 4 GB ranga ieskaites macsh, bet diemzheel punktiem visknapaakais. Veel divi un tad jau varees sakt uzlabot sliktaakos raaditajus, un raapties augstaak britu rangaa, un buut labaakajam Letinjam britu rangaa. Sacensiibu rezultaati un veiktais celsh.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru